4.4.11

Egen tidskrift!

.

" Jag duger precis som jag är!"

.

.

Senaste nummer av Marthaförbundets tidskrift är verkligen läsvärd! På pärmbilden kan vi se författaren och föreläsaren Mia Törnblom från Sverige! Ett tänkvärt reportage finns i tidningen.

.

Flera olika reportage finns att läsa och begrunda ... som t.ex. Hemmafrun gör comeback!

" Det finns en statistik som visar att den kategori som sätter minst tid på hushållsarbete är barnlösa singelkvinnor, så kvinnor föds inte med förklädet på" .....Går att diskutera :O) .

Matrecepten är alltid återkommande! Vad sägs om t.ex. Stekta strömmingsflundror .... Grönt mandelsmör ... Nyttiga semlor eller surkålssallad.

. . Marthadockor tillverkades av Åbo Martha Dockindustri mellan åren 1908-1974! Rariteter idag för dom som samlar! Denna fina Martha tidning kan vem som helst prenumerera på!

.

Vi ses på onsdag!

.

4 kommentarer:

Monica sa...

Ännu är jag ingen "Martha-tant", för här är alla Marthor ca.60+-are. Marthas kokbok använder jag mig av när jag söker ett bra grundrecept.
Kramar Monica

Anonym sa...

Jo vi ses på onsdag.
Ha en skön kväll.
Kram Margaretha

Annika sa...

Hej V-form och TACK för kommentaren idag på min blogg!
Ja, visst är jag närpessommarbo!! Vi har skäristugan vid Ledörrsundet! Japp, Norrnäs ligger mig varmt om hjärtat. Du kanske tom känner min mormor? Singhild Nieminen. Hon bodde på Stenö i Öjskogen fram tills att hon fyllde 86!! Nu bor hon i Näsby och stormtrivs som stadsfru :-)
OCH, nu vet jag ju i vilken BY du bor också :-)
TREVLIGT!!!
Hälsar Annika i Washington!

Lyckoslanten sa...

Ser inslag från affären jag brukar besöka i förra inlägget och tidningen där verkar ju intressant! Du är en fin informatör för nära ting! ♥