17.5.11

Mera kök!

Största förändringen i vår nya kök är nog denna sida! Vi har tagit bort skåpen och väggen ovanför denna bänk så att ljuset och utsikten från stora rummet kommer in! (Se före-bild längst ner) Helt nöjda ... Vårt kök vätter med fönstret mot norr så det har varit rätt mörkt ... nu har vi ljust!


Några detaljbilder som jag lovade. Ovan handduksstänger som kan dras ut vid användning! Jättebra om man vill hänga fuktiga handdukar! Nedan har jag också två skafferi som min "kökschef" har gjort riktigt bekväma ... de är med utdragbara hyllor!Före-bilden får komma sist idag ;O).

Till slut vill jag hälsa GRATTIS till alla norska vänner som idag firar Nationaldagen 17 maj! Ha en solig och fin dag alla!
••••

6 kommentarer:

Annika sa...

Sjukt snyggt!! OCH vilken skillnad!
Gillar verkligen!
Och ni måste BO i köket nu så snyggt och trivsamt som det är!!
Kram!!

Livet på Vestergård sa...

Så ljust och luftigt det blev! Ni får verkligen vara nöjda :)

Hantverkarglädje sa...

Jättehärligt kök. Eftersom vi går fortfarande i köksrenoveringstankar så undrar jag om de utdragbara hyllorna är köpta med inredningen eller? Såna skulle jag gärna ha.

Lyckoslanten sa...

Snyggt och modernt så det förslår! Där må du trivas! ♥

nattugglan sa...

oj va bra det blev med väggen o övreskåp som vart borttaget..så ljust o luftigt..riktigt fint..o praktiskt med utdragbara skåp--- du får nog va jättenöjd över det.

StrandviksVillan sa...

Oooooh så bra det blev ert nya kök!!
Verkligen så mycket ljusare tack vare vita skåp och öppningen till vardagsrummet.
Många fiffiga lösningar också. Funderar själv på att byta till utdragbara lådor i några av mina skåp där jag har skålar och formar.

Ja, du får nog vara så nöjd med resultatet!
Må så gott!