4.10.11

Utmärkelse / Utmaning

Hej alla vänner! Tråkigt med krånglande kommentarer! Jag har också samma problem!
Men nu till något trevligare!
Jag har nämligen fått en utmärkelse och en utmaning av rara ANNIKA i Reston, USA :O) Tack Annika, jag ska göra mitt bästa! Besök gärna hennes välskrivna och intressanta blogg!


Utmaningen består av några frågor som jag ska besvara här och nu ;)
Fråga ett: Varför började du blogga?
Det är nu i dagarna tre år sedan jag började blogga! Min syster och jag ägde tillsammans en hantverksbutik i centrum, där vi sålde bl.a. egna tillverkade produkter! Då vi upphörde med denna så var det människor som fortfarande ville ha produkter, och frågade var de kunde finnas! Då fick jag den ide´n att starta en blogg för att visa det jag gjorde! Meningen var att bara ha bloggen till det endamålet ... men med tiden har inläggen även övergått till annat! Besök även min shop för mera info!

Fråga två: Vad har du för mål med bloggen?
Den frågan blev till en del besvarad i fråga ett! Men jag kommer att fortsätta så länge jag själv tycker det är roligt och har läsare! Trevligt är också att upptäcka nya och spännande bloggar och att hitta nya vänner! Du Annika från "grannbyn" hittade jag på google / bondstugor ;O) Helt fantastiskt!!


Fråga tre: Vilka bloggar följer du?
Jag följer bloggar vars innehavare jag känner ... men också de som inspirerar mig med alla sina fantastiska ideér och hantverksprodukter! Vackra naturbilder och reseskildringar tilltalar mig också! Så med åren känns det som om man känner alla man följer ...Fråga fyra: Vad har du för favoritfärg?
Har alltid varit blå, förr ... men nu har jag "övergått" till mera jordnära färger, även svart, grått med inslag av mörkrött gillar jag! Annars i mina målningar gillar jag starka färger!Fråga fem? Vad har du för favoritfilmer?
Snabbt svar ... jag är ingen "filmmänniska" :) Det jag kan se är någon bra film i Tv, som t.ex äldre australienska filmer och de som har verklighetsinnehåll! Och dessutom, då jag ser film, ska den ses från början till slut!


Fråga sex? Vilka länder drömmer du om att besöka?
Gärna Amerika ;) Även Kroatien, Italien, Island, ja varför inte Syd-Afrika!Denna oljetavla målade jag för många år sedan! "Junkarsgrund" 60 x 80 cm!
Den här utmärkelsen / utmaningen går vidare till följande ... om ni vill!Lisbet, Carpe Diem / Hantverkarglädje / Märta, Fammo handarbetar!8 kommentarer:

Livet på Vestergård sa...

Grattis till utmärkelsen!
Håller med om att man nästan tycker att man börjar "känna" bloggarna :)

Annelis hantverk sa...

Trevligt att få veta litet mer ;)
Ha det bra!

Annika sa...

Nämen titta!! DET kära Junkars!! Vilken FIN tavla!!!Satt du familjens B strand och målade den???
SÅ FIN!!!!
KUL att få veta lite mer om dig också.
Bloggvärlden ÄR otrolig!! Jösses vad goda vänner man skaffat därigenom!!
Ja, tänk att du hittade mig genom "bondstugor"---otroligt!!!
Sen tycker jag det är så roligt att du känner Signhild, såklart!!!!
KRAM!!!!

Black Iris sa...

Grattis till utmärkelsen.
Jag håller med dig om att man numera tycker att man känner så många här i bloggvärlden och ändå är det så att om man mötte dem på gatan skulle man ändå inte veta vem det var. =))

Kram Maidi

Skaparglädje sa...

Grattis, roligt att få veta lite mer om dig.
Kram!

Hantverkarglädje sa...

Tack så mycket V-form för utmärkelsen/utmaningen. Jag lovar fullfölja utmaningen och besvara frågorna innan veckan är slut så kika gärna in hos mig lite senare.
Alla känner vi alla här i bloggvärlden, hm,hm. Ha det gott i det blåsiga vädret.

Bestemor Drillo sa...

Det er så moro å bli bedre kjent med mennesket bak bloggen, derfor er det artig å lese dine svar! Ha en fin helg ! Klem fra bestemor;)

Märta sa...

Tack för utmaningen,jag skriver på min blogg i morgon!
Kram!