5.10.13

Tro det eller ej ...
... men julen är på kommande!
Åtminstone i vissa butiker är julskyltningen i full gång!
.... och jag väver en jullöpare på kursen :)
Det ska börjas i tid ....


Första M väver en vacker löpare i daladräll,
andra M en rejäl trasmatta och tredje M
håller på en uppsättning dukar i sin vävstol!


En handfull andra vävar är också på gång ...
dem får ni se en annan gång!... nu är det tapetrivning på gång ;) !

Ha en fin helg!


9 kommentarer:

Monkan sa...

Ja du, vi var i en butik igår, där hade man lagt upp berg med chokladtomtar och en massa annat julgodis. Även julmust och vörtbröd finns redan. Liiite väl tidigt tycker jag.
Vi har ju nästan sensommar fortfarande 15 grader, så det känns väldigt avlägset med julen.
Kram Monkan

nattugglan sa...

Så fint ni väver.. ja visst får man börja tänka på julen om man ska ha nått gjort för vissa saker tar ju längre tid att göra.Här är +11 idag o blåser så in i norden.Ha de bra.

Mina fotostunder sa...

Trevligt med vävkurs och så fina alster det blir!
Kram!

kaffeochkanelbullar sa...

Oj oj, vad vackra saker ni väver... jag tänker att jag ska springa ner till er och se allt live, men jag tycks inte bli färdig!
Här är också tapetrivning på gång. Tack och lov behöver jag bara riva det yttersta lagret denna gång, enligt målare F ; )
Trevlig helg!

Maj sa...

Det verkar helt "hysteriskt" tycker jag att börja skylta med julsaker mm den 5 okt. Varför ska vi nästan alltid leva i fel årstid bara för att vi ska konsumera,konsumera.....förväntningarna blir för höga, iallafall för barnen och den härliga stämningen försvinner. Ja, så tycker jag.

Imagine sa...

Du är verkligen kreativ:) Jättefin julduk du väver. Ha en fin helg!

Hantverkarglädje sa...

Jasså ni river tapeter, det borde även vi göra men vem vet kanske blir det först nästa år.
Ja julen kan så väl vara på kommande i vävstolen och andra tillverkningsställen men att det även ställs ut i september i en o annan butik blir väl tjatigt innan hela julen anländer. Bäst man blundar när man går in till Halpa-Halli tills videre.
Ser vackert ut det du har i vävstolen så jag kan tänka mig att det är ett roligt göra och lite annat än vad du annars håller på med. Ha det så gott.

Lyckoslanten sa...

Där ligger ni inte på latsidan! Daladräll har min mamma vävt mycket, men oj vilken konstart, som jag inte har utövat mycket mer än att sitta bredvid.
Ha en fin vecka! ♥

Annika sa...

Här får julen stå tillbaka lite för Halloween. men så fort Halloween är över så skyltar butikerna upp inför jul. Direkt.
Redan nu ser man julsaker som börjat komma ut i affärerna. Dock inga svulstiga skyltningar än, men det kommer som sagt runt den 1 nov.
SÅ fina saker ni gör i vävstugan. Härligt juligt.
Jag skulle gilla det jättemkt!!
Kramar!!