8.1.12

Snart vardag!

*****

Nu då det är den sista helgdagen av julen får man bereda sig att städa bort allt som hört julen till! Jag drar ut på det ganska länge ... tycker om färgen och pyntet som förknippas med jul! Men visst längtar man till ljusare dagar och även litet av det vardagliga ;)
***
I morgon börjar vävkursen igen, så då får jag min påbörjade halsduk klar, hoppas jag! Även några prylar har blivit prissatta som ska till ett loppis! Vädret är också det bästa tänkbara för promenader ... så det ska jag också göra!


Dessa små "ballerinor" har jag målat för privat bruk ... jag har så många små raringar som gillar Hello Kitty ♥ Tavlorna är ca 30x40 cm. Flera andra arbeten ligger också och väntar, bl.a inramningar som jag fick, faktist före jul! Nu ska det bli av ;)
*
Glöm inte att gissa i mitt lotteri!
Klicka bara på bilden till vänster, den med slantarna!!
*

7 kommentarer:

Gunilla sa...

Ja nu har jag städat ut julen och det känns bara bra.

Det kommer att kännas lite besvärlig att börja jobbet imorgon men när det gått några dagar så är jag in i gamla gängor igen.

Vilka fina små Kitty tavlor det är ju så söta. Jag förstår att de små gillar dem.

Ha det gott
Gunilla

Gugis Pärlor sa...

Julen gick så fort denna gång... nästan bara normallånga helger ;O( Jag har märkt att jag fortfarande lever kvar i julpysslandets tid så något måste ha lämnat på hälft?

Ha en fin veckostart!

Kram

Annika sa...

Visst gick julen fort, håller med. Plockade bort min jul för en vecka sen. Känns bra.
Vilka fina Hello Kitty du målat. Ngn liten tjej kommer att blir mkt glad.
Kram!

Janne i Fagerlia sa...

Jeg har et lite tantebarn som liker Hello Kitty. Jeg har ikke prøvd å male dette "ikonet", men har bakt bursdagskake med dette motivet.

Lykke til på vevkurs! Du er en allsidig dame :)

Moster och jag sa...

Här får julen vara inne till slutet av veckan. men visst börjar det kännas skönt att få städa bort julen och börja ta in mera vår färger.

Jätte fina tavlor med Hello Kitty. De små raringarna kommer säkert att gilla dem.
Ha de bra! kram Maj-Gun!

Anonym sa...

Hei.Du er så flink å male.Dem var kjempe søte nydelig.Lykke til på kurs.Ønsker deg en riktig fin uke som kommer.Klem fra Bodil.

Annelis hantverk sa...

Så gulliga ballerinor!
Kram!